Malerfirma Tønder. Malerarbejde til din bolig i Tønder.


Vi er dit Malerfirma i Tønder.

Malerarbejde i Tønder på facade eller dit hus. Lige fra malerfirma.

Som Malerfirma i Tønder har vi den nødvendige ekspertise og det nødvendige udstyr til at behandle dine ordrer professionelt og kan garantere høj kvalitet. Alt dette til en fair pris. Det er lige meget, om sommerhuset i Tønder skal males, eller om vi maler en facade i Tønder. Grundet vores centrale beliggenhed, midt i Syddanmark, er vi i stand til at køre mange steder hen indenfor kort tid. Vores kunder kommer fra Tønder.

Vi arbejder for arkitekter, husejere, ejendomsadministratorer og kommercielle kunder fra industri og handel.Malerfirma Tønder til indendørs og udendørs malerarbejde.


Hos os får du den service, du godt kan lide. Lige fra udrydning af lokaler, ren afdækning af alle områder, der skal beskyttes og selvfølgelig rengøring efter endt malerarbejde. Når vi forlader stedet vil du finde dine værelser rene og nyrenoverede.

Malerarbejde på facaden eller i dit hus tilbydes efter forudgående besigtigelse. Kan du lide prisen, så kommer vi og udfører bestillingsservicen.

Vores firma er på vej for dig i Tønder.


Søger du en malerfirma i dit område Tønder?


Så er du helt rigtig hos os. Kun et professionelt malerfirma kan garantere høj kvalitet. Dette begynder med udvælgelsen af ​​materialerne og slutter med udførelsen af ​​selve malerarbejdet. En maler koster også penge. Det er derfor vigtigt for os, at det arbejde, du bestiller, det være sig i Tönder, udføres til din fulde tilfredshed. Vi står sammen med vores malerfirma for kvalitativt fejlfrit arbejde. 


Har du spørgsmål til vores tjenester? Kontakt os og lad os rådgive dig.

En tid på byggepladsen er altid tilrådeligt. Hvorfor? For det er den bedste måde for os at vurdere, hvor meget arbejde vi skal udføre. Det er den eneste måde, vi kan beregne rigtigt og tilbyde vores arbejde til den bedste pris for dig.


Hos Reno-Maler er vi specialister og leverer altid et godt stykke arbejde. Vi bruger erfarne malere og andre fagfolk, der har erfaring og også de rette kompetencer.


Dette giver dig garanti for et flot resultat, der lever op til dine forventninger og vores mål om altid at udføre malerarbejde med den bedste kvalitet.


Uanset hvilken type malerarbejde du ønsker at udføre, påtager vi os gerne denne opgave for dig.


Vi udfører altid arbejde i højeste kvalitet, men vi ønsker også, at du opfatter os som ærlige, nærværende og personlige. Vi tror på, at god service også er en vigtig del af et godt malerarbejde. Det er også en anden grund til at vælge et professionelt og erfarent malerfirma som Reno-Maler.


Uanset om det er døre, vinduer, træfacader eller pudsfacader, så er vi din kompetente samarbejdspartner.


Indvendigt arbejde som tapetsering, spartling eller maling er en del af vores daglige opgaver. Dette inkluderer også kreativt vægdesign. Kontakt os gerne.


Vi ser frem til en henvendelse fra dig.Malerfirma Tønder
Malerfirma Tønder